Veelgestelde vragen

Hoe gaat het bestellen en leveren in zijn werk?

In onze configurator kun je heel eenvoudig zelf je kunstgras samenstellen. Als je alle maten en jouw wensen hebt ingegeven, rolt hier vanzelf een prijs uit. Kom je er niet helemaal uit? Kun je altijd contact opnemen!
Nadat je hebt besteld hebben we contact over de exacte leverdatum en leveringswijze.

Kan ik jullie bereiken per e-mail of telefoon?

Je kunt ons het beste bereiken per e-mail of via Whatsapp. We proberen zo snel mogelijk te reageren, maar dit is meestal binnen 24 uur!

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Je bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd nadat je hebt betaald. Over de leverdatum en leveringswijze hebben we vaak nog even persoonlijk contact.

Is het kunstgras van goede kwaliteit?

Vanzelfsprekend is het kunstgras van goede kwaliteit. Uiteraard zit er ook kwaliteitsverschil in de verschillende soorten kunstgrassen die in omloop zijn. Onze kunstgrassen zijn met zorg geselecteerd zodat wij de (reeds geleverde) kwaliteit kunnen waarborgen.

Omdat je zelf kan kiezen voor het type kunstgras dat je wil, lijkt het alsof je een keuze maakt in kwaliteit. Dat is echter niet het geval. Je kiest namelijk niet voor een bepaalde kwaliteit, maar voor de kwaliteit die het beste past bij jouw gebruik.

Wat als ik het kunstgras niet zelf kan leggen?

Mocht je er zelf niet uitkomen, terwijl je met het kunstgras bezig bent. Dan kun je ons altijd contacten. Onze specialisten kunnen altijd bijspringen om het gras te leggen.

Kunnen jullie helpen bij het samenstellen van kunstgras?

Natuurlijk kan dat! Sla je configurator op en mail hem naar jezelf. Neem daarna contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.